nytt

Har ny blogg kolla in den istället
http://therewestart.blogspot.com/

sommar =)

På skolan har de inte hänt så mycket. Gjorde bort ett prov så nu har man bara en liten skit sak kvar. Fick hål så då va jag kone o saimek ute o sola. Sen dog man på¨idrotten för att de va så varmt. De va så härligt igår då jag kom hem fick en massa vatten på sig o ta en kall dusch o allt. Killen kom hitt igår. Vi for o  köpte glass såg film sola.

hej

hej de är Mosho hejdå :P

Muuu

hahaha så härligt höll på att dö för att det är för varmt det är så härligt. Hade prov i no o det gick super bra. På bilden va jag kornelia och Saimek ute snackade målade osv. På Hk:n va vi ute fikade spelade kubb. Sen har det inte hänt så mycket dagen gick ganska fort. Sen jag kom hem har jag sovit, snacka i tel och tråka sönder.

Back

Lördag: Man är tillbaka tråk att vara hemma för det bettyder bara att skolan börjar snart igen. Åkte pappas nya mc super skön. Men det båste skit mycket så då det blåste höger kände man att hella mc:n for åt höger.
Söndag: Va hemma tog det lungt spelade kosrt
Måndag: sommarn e tillbaka jippi blir juh bra nu då ma slutar skolan snart. Simon van BB hihi
Om jag ska summera hela tiden jag varit ledig med 3 ord skulle de va: dramma, kär, blött

Övik

I dag for jag mamma, pappa och älsklingen till övik va o bada på paradisbadet. For ut o åt kina mat eller vad det nu heter. Badade o träna lite på hotellet. Men nu sitter man o tar det bara lunget på mitt o älsklingens rum. Skönt att vara ifrån Umeå ett tag.

Ledig

Äntligen ledig i en vecka. For till skolan gjorde bort ett prov o sen gjorde jag bort en engelska sak. Nu sitter man hemma o väntar på att älsklingen ska bli klar med sitt 5 timmars prov. Under tiden far jag till plisen med mamma. Senare blir det stan med älsklingen o en massa mys.

Jahap

Jahapn då va tisdagen över fick två timmaras hål så drog till stan med saimek åt hamburgare super gott 100gånger bättre än skolana blää mat. sen minns jag inte vad som hände men vi hade två lektioner till sen slutar vi ( dåligt minne).

RSS 2.0