Jahap

Tju alla som orkar läsa min blogg. Har inte hänt så mycket i dag va på skolan. Efter skolan hade man mötte som va jätte drygt. Direkt efter det for jag o träffa Daniella så satt o snacka med henne efter det drog man hem. Här hemma finns det inte så mycket att göra. Det är väl typ allt som hänt idag inget speciellt kul. Men nu ska jag hoppa i säng är sjukt trött så natti på er. =P

Jippi

6 Dar kvar Jippi

Nytt

Änu mer nytt kom hem idag då hade mammsi köpt lite saker till mig hihi.

Move Your Body

Hihi tog den av saimek :P

New


Jaopp

Jaopp idag va man i skolan o tråka sönder som vanligt. Efter skolan får man hem sen for man tillbaka hade mötte med en massa på skolan. Nu längtar man till fredag så man slipper skolan + att då händer de en massa kul. Det finns inte så mycket att skriva om det har inte hänt så mycket faktiskt.

Vad nu?

Vad nu? va det inte sommar nyss imorse va det blött ute då hade det regna inte kul men sen vart det steck het igen. Kusinerna kom förbi så va med dom men sen skulle dom dra hem till sundsvall igen. Nu sitter man o dör e sjukt trött men ska väl försöka plugga lite.

Ryan Leslie

Hitta den på susans blogg säger bah LIKE IT

Äntligen sommar

Äntligen sommar

Blä

Blä imorgon börjar skolan igen inte kul vill juh ha längre lov juh buhu. men men helgen va brah va hos älsklingen grillade solade nu kan man typ en massa om andra världskriget. Men nu ska man till baka till värkligheten. Snart börjar juh big brother hihi krams så länge.

Härligt

Det är bara för härligt väder. Nu ska man grilla med killen o hans familj ska bli så härligt sen får man se vad som händer. I övrigt har vi solar sönder o killen plugga sönder. Sen har viinte hunnit föra så mycket mer.

fjällen

här kommer några bilder från då vi va i fjällen.
Japp de va några av bilderna från fjällen

Tjo alla glada!!

Tjo alla glada!! Sitter ute i solen kom hem igår från fjällen. Om jag sa summera tiden i fjällen med några ord så skulle de låta så här. Soligt, roligt, Ont, drunkna. Sen kan ni ju undra vad som hänt tills jag orkar skriva mer om det.Idag har dan varit underbar den kanske inte började så bra för att alla va trötta pga dålig sömn. Men nu är alla på bra humör hoppas jag. Vi ska grilla kött o gorv känns att det är sommar super härligt älskar det. Gick i shorts o bikini överdel idag dog av vörme. Men sen vart man dränkt i snö o vatten så då vart det lite kallare. Ikvälle ska vi hem till killen o va där härligt härligt.
Kram på alla er

Röda läppar

Dan gick fort tycker jag. Bjöd munira på pizza idag istället för äkliga skol lunchen. Efter skolan for jag till stan med Rebecca, Saimek och Kornelia vi fikade gick runt på stan. Btw vart så glad för att jag mår såååå mycket bättre idag hella veckan har jag mått jätte dåligt. Och änu bättre jag klara so provet så dan har varit toppen. Sen har det inte hänt så mycket for hem såg på film med mamma o bah chillade

We love you

Här kommer min finns påhittade historia som jag skrev då jag skulle göra dysleksi testet.
Jag hittade dig på ett unket ställe i stan. Jag tyckte du verkade rolig, du veckte mitt intresse. På kvällarna tänkte jag på dig. Men trodde aldrig att det skulle bli vi. Jag tog mod o kontaktade dig. Det blev långa och många samtal. Nu var du min. Jag vart den lyckligaste på jorden. Du har altid funnits där för mig och jag för dig. Jag fattar inte hur svårt du har hafft det. Folk som sviker. Du kom från en mardröm till en dröm. Men ändå fattar jag inte hur dina bröder kan behandla dig som skit. Du gör allt för dom, du gör allt för alla.  Du är nog den underbaraste jag vet  jag kommer altid finnas här för dig. Nu vet jag att du är lycklig önskar bara att folka ska sluta förstöra för dig. Jag lovar att du her en platts i himmelen att fara till.
Tycker ni om den? Bara så ni vet den är på hittad inte sant.

Grattis!!!

Grattis Emilia,Amanda o Elin ha en toppen dah :P

the red riding hood

Har nyss sett den nya filmen the red riding hood den va juh brah men på minner om rödluvan o vargen tycker ni borde se den i alla fall den är super bra.

18

Bara 18 dagar kvar hihi

Inte kul

Inte kul bytte ut dan att sitta i skolan mott att sitta hemma på toa skulle vilja va i skolan istället. Hoppas jag bli bra så jag kan dra till skolan imorn för de måste jag har lite saker jag måste fixa. Nu blir det att sitta hemma o pluga så gått det går.
=( =( =( =(

4 månader med älsklingen <3

För två dagar sen är det 4 månader med älsklingen <3
Jag vart så glad då ja såg blommorna utanför huset sommarna är på väg hihi. Idag har det inte hänt så mycket kom i tid idag hehe men man måste juh. Snart ska jag fara till älsklingen o bjuda hans mamma på super goda voflor.

ÄlakaMig

Tycker du borde se filmen älska mig om du inte har sett den sjukt sorjlig :S

JIPPI

JIPPI har nyss beställt en one piece

Det finaste jag vet

Sofijah är bara bäst hon har gjort många brah låta tycker jag.

Spöke

Heheh idag spelade jag Saimek o Munira in våran film på bilden o jag skulle va spöke. Fick ingen bra bild men den duger.
Man ser inte det men sen vart jag vit i ansiktet. I övrigt hände det inte så mycket hade utvecklingssamtal. Måste komma i tid efter den här veckan annars blir det inte kul:/
På Hk:n gjorde vi våra egna bröd de vart faktiskt ok. Har inte hänt så mycket mer än de.

Im sorry

How can i ask you that you forgive me wen i know i can´t forgiv my self  Im sorry I mean it im sorry I svear i have learned my lesson. I couldn´t blame you if you ignor me. Im so sorry i have learned my lesson.
Allt blev så fel!! Om jag fick en ända önskan skulle de va att backa tiden o inte ha gjort det. Att se den man älskad sårad på grund av en själv får en att inse hur jävla mycket man älskar den personen. Men då är allt försent och allt är förstört. Det är något jag inta kommer göra om i helle mitt liv. Du är så vacker du är så fin. Jag är inget
Im so sorry

Påsk lov

Vaknade vid halv ett idag av att mamma kom hem o väkte mig. Men jag gick isäng halv fem på morgonen så det är inte så konstigt. Men nu missar jag änu mer i skolan så det är inte bra men skit samma. Jag har suti hemma o fixa mig lite och nu ska vi snart fara till Älsklingen. Tror vi ska grilla o sola det är juh typ somma känns det som. Just nu sitte jag o längtar till att veckan ska ta slut. Då far vi (damiljen) o älsklingen upp till fjällen o har det bäst. Undr baraste ängeln.
Ha det soligt XD

Alla kommer fram till olika saker i livet

Alla kommer fram till olika saker i livet. Vissa kommer fram till att dom kanske är supper bra på sport, matte, osv. Jag har kommit fram till vad jag är. Jag är en stor fett idiot och det är jag bra på att vara. Men det stopar inte mig livet går vidare. Vem vet jag kanske blir bättre på något annat senare i livet.

Bääää

Haha får rumpor XD tsssss!!

Festen



Helgen

I helgen harjag firra Munira o Pappas födelsedag. Vi hade super kul hos munira vi såg på film grillade. Då jag kom hem vart det änu fika ( tårta) så har tjocka mig i helgen. Hade faktist gått ner en massa kilon på två dar kul men nu har jag äti en massa så nu är väl de borta höhö. I övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Nu längtar jag sönder till lovet.
Bilder från helgen kommer sen

Grattis!!!

Grattis Munira o Pappa hoppas ni har en bra födelsedag

La la land


Sommar!

Vill verkligen ha sommar nu de va så sjukt varm o härligt idag. Dan va bar abra idag dan i skolan gick fort vi fick sluta vid halv 1 typ eller ngt sånt tidigt i alla fall. For till stan med Simek gick runt med han kollade runt. Drog o kolla då Rebecca, Elena o Kornelia skulle filma hehe. Sen så dissade jag dom hehe ( sorry) o drog o va med viktor o han tiggar ( som är skyldig mig en drick o en glass) kompis. Sen kom susan till stan o sen kom Munira lite senare. Hehe gick runt då med dom i värmen. Hittade en super bra plats ( hemligt place) haha där vart det snö krig fick snö innanför alla kläderna inte kul va skit kallt. Drog hem sen o chatta lite.  Nu ska jag försöka sova är sjukt trött. Natti!

Hate that i love you

Älskar den här låten

En liten flickas liv på 1800-talet eller något

Jag vakna på morgonen dom ineboendena har just gått o laggt sig. Jag skyndar för att komma i tid till jobbet i gruvan.Det är ett jätte jobbigt jobb o jag går oftast hungrig. Om jag fick välja skulle jag vilja gå i skolan. Men jag måste jobba för att få ihop pengar till maten. Men syster gick just bort i lung sjukdom. Jag har också börja få problem med mina lungor. Jaghar svårt att andas och liggar ofta vaken o hostar om nätterna. Mamma säger att det är för dyrt för att fara till en docktor och kolla upp det. Det är nog också en av anledningarna till att min syster dog. Efter att ha jobbat hella dan fick jag äntligen ta en dusch. Senast jag dusch av asju månader sen. Då man kommer hem är dom andra på väg till sina jobba så då har man huset för sig själv. Ikväll ska vi också få matt men de blir väldigt lite. Eftersom att vi inte har så mycket pengar o allt är så dyrt har vi inte råd med så mycket mat. men det är inte altid man får mat o en dusch oftast får vi inget av det.

I gryningen tror jag att mamma ska väcka mig

En bit ur en bok jag läser
Ingenting är som hemma ingenting. Jag har allt jag behöver, mer kläder än jag någonsin ägt och jag är aldrig hungrig. Men jag är ständigt ensam och jag gråter hella tiden. Jag kan inte sova annat än korta stunder i taget och bara om jag har tagit min sömntablett först. Ibland vaknar jag ändå och skriker, av minnena. Jag skulle kunna gå i trosor i alla fall för ett tag, bara jag fick träffa dem. Min familj.

Fail

Hjälp kommer faila på so prover på fredag. Har bara plugga en gång fick papperna i måndags tror jag pluggade då. Orkade inte plugga igår får då va man sur. Och idag har man skit ont i huvudet typ dööör kul då har man bara imorn o plugga. Säger bara fail= om prov.
aja nu orka jag inte blogga mer döör här borta

Tycks?

Vad tycks om min nys design??? Det va super finns Heidi som hjälpte mig så thx. Kolla in henne blogg också om ni vill. =P
|
|
|
V
http://hheidifilippaas.blogg.se/

Uch!

Uch! asåhar ätit god mat två dar irad längtar inte tillbaka till skol maten uch. Istället för skolans lunch idag åt jag Hawaii pizza super gött. På mornarna har jag varit hos någon tant o gjort en massa test. Som tur vart jag klar med e idag så då slipper jag va där. Klippte mig idag men man ser ingen skillnad. Tunade bara ut håret o klippte topperna men vart nöjd ändå.
Hahah flum bild från dan. Klagga inte ser ful bad day liksom.

Film time

Har sett justins film idag hehe nja tyckte den va tråkig och drygg inte min grej.

New

Köpte dom här shortsen och en jacka typ men hittade ingen bild på den.

RSS 2.0