Lurad eller vad?

Någon mer än jag som dog o söpnder lurad??? Hade super kul i helgen skrattade sönde. Idag skadade man ryggen på något konstigt sätt haha. Som tur va det inte då jag ramlade ur sängen haha kul kul. Det hände inte mycket vi såg på film,skrattade o myste. Har inte hunnit blogga men har liksom inte hänt något spec förutom det vanliga. skolan som suger sen hem o sova sen till baka till tråk skolan. Btw något bra förslag på praou??? Där jag tänkte praoua var det fullt till sommaren =S.
Hihi visst är jag snäll som köpte den här finna t-shirten ät min ölskling i pressent.

Förvirrad

Jag va så himmla förvirrad imorse vaknade av att sebbe sprang ut sen somna jag om. Vaknade igen tänkte är inte klockan 7 snart en klocka va vid 8 och en annan vid 7 så somna om för veckaren hade inte ringt än. Som vidar till typ 10 över 8 vakna av minra som ringer o smsa att jag ska snabba mig till skolan fatta inget fa hellt lost så kom en timma sent. Då kan kommer till skolan blir man fixad så man går runt o ser ut som en översminkad fjortis. Som tur va de halv dag idag hihi. Jag o saimek drog till stan o shoppa lite. Sen drog vi hem till saimek i Vännäs. Vi tog hål i örat jag tog två så nu har jag tre hål på ett öra o ett på de andra. Spelade spel o sen såg vi någon konstig film och början av en skräck film som lagga.
Just nu sitter jag som valigt o myser i sängen o äter fruktsalad gött gött men ska hoppa isäng snart som vanligt är super trött.
Kram kram

Snark

Sitter på sängen o typ halv sover men ska snart lägga undan o sova. Tagga dan imorn går bara halv dag hihi.
Hälgen spenderade man med älsklingen. Vi drog på disco med Dani,Sylvia,Davis o älsklingen så klart + ngn från kfum. Men drog hem ganska tidigt de söög. På lördan fick vi manuset till teatern kul kul rästen av dan va man hemma o chilla. Idag drog man på bio med älsklingen o mammsi hehe jätte bra film va de ju.

hihihi =P

Hihihi slutade efter matte provet idag så slutade 12 hihi jippi. Bdw provet gick bra o det gjorde läxförhöret i so också. Just nu sitter jag på biblan i stan o väntar på att tiden ska gå. Väntar på att jag ska få gå till ugd o gör provet. Mosho skulle typ hänga med men eftersom han bor typ 100 mil bort så är han här sent. Men men förväntade mig inte att han skulle hänga med pga skolan ändå så. Min tid på datan är snart slut =( så då ska jag väl dra o hitta på ngt. Sen får vi se vad som händer de är juh jag som bestämmer liksom hihi=P. Va taggad på att dra på disco men inte nu längre men de är ju ett på lördag också så få se kanske drar dit. Men nu ska ni ha de så brah kramz på alla er <3

Hm...

Igår hölla man på bli på körd bara för att man ska försöka hinna i tid för en gångs skull. Det hände inte så mycket igår ät glad att dan gick fort igår. Efter skolan drog jag o Munira hem till mig för hom hade missa bussen. Men sen då jag kom hem igen efter att hon hade farit gjorde man midda. Det blev två små makor o lite fil inte så mycket men man blev mätt i alla fall. Sen gick jag o läste typ en sida ur en bok sen gick jag i säng för jag somnade så då får man skylla sig själv att man vakna så tidigt hehe. Det är därför jag sitter uppe o bloggar nu. =P Men jag e supper glad de är juh fredag hehe;P
Juste igår fyllde sandra år så grattis till henne
Idag fyller Johanna o Raad år så grattis på er också =D

Chill

Hehe blev en kost dag för mig idag =P. For till skolan hade en lektion sen fick vi hålltimme så drog hem skulle ändå bort efter hållet. Så nu ligger jag i min nya säng lyssna på musik o chilla. Tycker synd om Killen som ska skippa skoloan o ett nationella prov för att komm hit o hänga med till saken. Sen har han ju en massa mötten han också ska hinna med tycker värkligen synd om han men men de va ju hans val.
Jag har ungefär en liknande säng.

Äntligen!!

Äntligen har dom ringt om utrednings saken. Dom sa att jag kanske intge skulle hinna göra disleksi utredningen innan jag gick ut 9:an. Men nu har dom ring omj den o sakt att jag ska hinna göra den. Men dom tror typ att jag har de på skolan men ska göra test saken för att veta mer exakt eller något. Men men alla kan  inte va perfekta så är de bara

For the first time

Den här låten spelar vi på musiken hihi har hört den förut men minns inte vad den hete.

Ovanligt glad =D

Jag var på ovanligt bra humör idag men synd att man vart tvungen att börja dan med att vara sur. Kom sen på grund av cp bussen o traffiken som va seg. På bilden ska vi föra en film så jag, Munira o Saimeki ska komma på vad våran film ska handla om. Hihi man är ju dicktig skulle ta jordugbbar o Munira försökte säga något jag fattade inget o sen då jag vände mig om fattade jag att Micke hade sttåt o sett att jag snodde. Haha kul kul men dom va goda juh haha. Härligt slapp göra mat på Hk:n idag eller jag gjorde andra uppgifter istället hihi =P.
(Bild tog jag av the best Saimek :P )
Längtar tills imorgon då kanske jag bara går till halv 11 hihi :P

på skolan

Sitter på skolan har nyss vari på möttet är lite sur för att jag missa idrotten i veckan o missade förra veckan också inte kul. =(  Men är ändå jätte glad vi har ingen matte så vi slutar två idag istället. Nu ska jag väl sitte här o kolla runt tills vi börjar språk sista lektionen jippi o det blir bara bättre för vi ska se klart filmen på språk val wooho toppen dag aså förutom mobilen o idrotte.

Vart tvungen att lämna in mobilen dom uppdaterade den o den funkade ändå inte. Jag lämnade in den igan så dom skickar den på lagning. Nu har jag en gammal låne mobill från stenåldern. men orkade inte ha den så har en av mina gammla mobiler som också har sluta fungea. Måste starta om den 24/7 ingte kul. Så antingen är det fel på mitt kort eller så har den här mobilen också fått damp. Ska pröva en annan av min amobilen nu då jag fått tillbaka ladaren åt den. Men den är redan knäpp men den får duga. Hoppas att jag hittar en normal mobil sant.


Redan slut =O

Kan inte fatta att helgen gick så fort känns som att det inte va någon helg ju. =( Hade kul som vanligt med älsklingen. Snart har vi manus till teatern också så då blir det roligare på teater gruppen. Idag satt vi o myste framför tv:n o tjocka sig med mat hehe. Men sen vart de stan såg på Bigbrother haha älskar de dom e juh så galna hahaha.

Nu är de väl fredag?

Nu är det väl fredag? HAHA för er som inte fatta vad jag mena så trodde jag att det va fredag igår. Kom sent som vanligt men jag orkade inte skynda men som tur va de bara möttet jag va sen till. Blir n ytt mötte på måndag iställlet. Om ni ser att det är lite konstigt skrivet kan de bero på att ja ha svårt att skriva sen jag gjorde mina naglar. I övrigt hände de ine så mycket gjorde No prov. Det gick sådär men det blir väl IG men man kan ju hoppas på G i alla fall. Nu har jag äntligen tagit mig hitt till Nordmaling va lite svårt att veta vilken busso var man skulle av men de gick brah ändå. Nu sitter jag o vänta på matten men är inte hungrig i äntligen. Är bara så fett trött ska försöka gå isäng tidigt idag men men. Aja har inte så mycket alla skriva om
tack för alla fina kommentarer förästen =D

Är det inte fredag?

Vart så sjukt besviken i morse trodde att de va fredag idag så vart värsta super glad o sen super ledsen typ. Men tur att dan gick ganska fort ändå. Har inte så mycket att skriva om just nu i alla fall ska snart gå och plugga har prov imorgon.
Kram så länge

Du är en underbar person

Jag tror att du är en av världens mäst underbaraste personer du bryr dig om alla. Du ställer alltid upp för alla. Du har världens bästa humor har alltid skit kul med dig. Tycker synd om dig för att du bryr dig så mycket om andra så du hinner nästan inte med dig själv.
Därför är du en speciell och underbar person. =P

Novell

Här kommer början på min novell som jag skriver på svenskan =P
Jag gick och la mig på sängen i mitt rum. Jag blundar och hör att det är jätte tyst det är en sån härlig känsla.Tills jag känner hur mycket jag längtar efter honom. Blicken fastnar i de vita taket jag känner hur det nästan börjar göra ont i hjärtat. Varför måste kärlek göra så ont då manär kär och ifrån varandra. Då jag är med honom är man i sin egna värld det känns som att det bara är vi två på jorden. Det känns så härligt men de gör så ont då vi är ifrån varandra.
hihi kommentera gjärna vad ni tycker om den hitils. Kom ihåg de är bara en skis än =P

nytt

Är så glad har köpt nya skor de vart gula Converse de vart ett par lila snören också hihi. Har inte hänt så mycket i skolan va drygt som vanligt. Längtar tills skolan slutar o då de blir sommarlov. Aja nu ska jag dra o ringe kompis kramz.

Falling


Ont i magen =(

Kul att man sitter o har skit ont i magen och typ tråka sönder =(. Tur att det finns musik att lyssna på hihi. Ne men ska nog att försöka plugga lite också.

världens lyckligaste

Just nu sitter jag o snackar med älsklingen och är världens lyckligaste. Fick världens bästa nyheter idag och killen överaskade mig men det är våran hämlis. Ne men nu ska jag hoppa isäng natti natt på er.

lovet slut

Nu är lovet slut =( vill inte att lovet ska va slut känns som at lovet just har börjat juh =(. Aja har hafft kul på lovet i alla fall. Va med älsklingen nörda spel o film drog men sen drog jag hem. Sen kom älsklingen hit vi nördar spel o film änu mer. Men sen vart det en dag på stan med Marle,Melisa,Tony o älsklingen. Sen for vi på tiatergruppen sen drog vi till David o chilla sen vart det hem till älsklingen. Sjukt jobbigt de va att stigga upp imorse trodde jag skulle komma sent. Men sen drog man hem ganska fort igen för har skit ont i magen än. Sen får vi se vad som händer ikväll älsklingen miss me så kanske drar dit.
Kramzi

Bättre

Är på bättre humör idag som tur är. Killen o jag spenderade natten med skräck film hihi. Just nu sitter man änsam hemma mammsi for till jobbet killarna är i fjällen o killen drog på mötte. Nu ska man bara försökka komma på vad man ska hitta på ikväll. Ska väl nörda facebook spel som vanligt hehe o försöka hitta några kläder tills någon kommer hem.  Lovet blev inte som jag tänkte mig men de vart bra ändå. Aja har inte s¨mycket mer att skriva om det har ju inte hänt så mycket.

Home

Nu har man tagit sig hem så nu sitter man o tråkar sönder o är på dåligt humör. Jippi rästen av lovet blir likadant som nu tråkigt. Orkar inte plugga vill dra från ume till något annat ställe. Orka inte sitta inne mer!!!
Aja ska väl dra isäng snart sov inte mycket natten innan.
kramar på er

Gött gött

Nu sitter man o vänta på att killen ska komma tillbaka med Pizzan. Har inte gjort så mycket idag häller men så är det då man har lov. Nu kommer maten bloggar mer då jag orkar kramz

Nordmaling

Tjo sitter i Nordmaling älsklingen ligger bredvid o sover jätte kul..... Eller inte. Men men bra att någon kan sova i alla fall. Jag va vaken till typ 5 på morgonen o sov till 12 på dan så nu kan jag inte sova. Har typ varit här sen jag fick lov (lovar att hans färäldrar längtar tills jag far hem) säger bah SÅ HÄRLIGT MED LOV!! Men vi har inte hunnit göra så mkt typ samma sak varje dag. Sova, äta, tv, data, film, ute och musik. Ska bli kul att dra till fjällen o va ute. Nä nu ska jag försöka sova ha ett härligt lov.

Sömnig

Hejs har inte hunnit blogga på två dagar men det är för att jag har varit med älsklingen. Någon mer än vi som såg norrskenet? vi såg det två gånger =) . Ska bli så skönt med lov längtar så mycket tills imorgon. Det har inte hänt så mycker förutom typ skolan killen o sova. Är jätte trött ska isäng tidigt ikväll höll på att somna i skolan idag inte brah aså. Orkar inte blogg mer ikväll skrams på er

nice

Det va en lungn nice dag idah. På musiken sjöng vi låten Love the way you lie med Rihanna o Eminem. Efter skolan fixade jag mig lite sen drog jag på dirren till älsklingen som va för lat för att dra till skolan... latiz. Hade super kul men inte så kul då jag typ brände sönder min hals med stark krydda. Hahaha ändå coolt att choklad hjälper mot de. Ville sova över men de gick inte har juh skola imorn så far dit imorn igen stället. Nu längtar man till helgen som blir med mina två Favos i lycksele. Ne nu måstejag hoppa isäng är sjukt trött varje dag. Men det är nog för att jag va uppe till 4 halv 5 på måndag morgonen.
Kramar på er

RSS 2.0