Super Chillat

Den här veckan är super chillad. Går skola bara till onsdag morgon sen har man ledigt en vecka hihi. Idag fick man typ ca 3 timmars hål timme. Så nu sitter man hemma har äti lite o grejsat. Det ända som är tråk den här veckan är att vi måste ha teknik prov på onsdag fatta inget så ett stort FAIL på de. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra i en timme. Herrå

Gilla sista delen

Något man inte kan få för  mycket av är kläder, skor och smycken. Själv så tycker jag att man inte kan få för mycket av det. Det är juh så härligt för de finns i alla färger storlekar och sorter. Något som passar alla hellt änkelt vilken sorts stil man än har.
Om ni kollade på videon fick ni veta att bland annat vad Jessica tycker är viktigast. Men nu är det inte uppkläda kläder jag tycker är viktigast det är juh det man har till vardags. Ett par skor jag älskar är mina convers dom är super sköna lätta o passar till det mästa tror jag beror nog lite på vad man har för stil.

Tillbaka igen

Tju nu är man tillbaka igen eller något. Har hafft lite annat för mig så har inte hunnit blogga. Men det här har hänt i alla fall. I torsdags va det sista dan i skolan innan helgen så drog ner till nordmaling. I fredags sov man nästan ända till killen kom tillbaka från skolan så drog man ut i regnet o spreng till bussen hem. Va sjukt slut men cp bussen kunde inte komma för än 30 min senare. I lördags vart det en dag på stan va o handla kläder till killen o mig. Och idag har vi varit hemma taggit de lungt och nu är det skol dag i två dagar till sen är man ledig i en vecka jippi.
Det där med gilla temat funkade inte så bra i veckan men det får bli ett inlägg nu istället.

Gillar del 3

Något alla gilla är väl musik om det finns någon som inte gillar musik kan den inte va normal. Jag gillar den mästa musiken men inte typ hård rock punk eller jätte lungn musik. Musik är bara en av de bästa sakerna jag vet för det finns musik om man är depp eller om man är jätte glad, agr eller ledsen.
Här kommer en låt av en jätte bra grupp (Paramore) alla kanske inte gillar sån här musik men de skiter jag i de här är vad jag gillar.

drygt

Va i skolan hade svänska,matte o en massa andra ämnen. Längtar fortfarande sönder till sommaren. Efter skolan kolla man på tv snacka med älsklingen. Va med Daniela vi satt o chilla bara. Sen har man plugga inför omprov i so. Nu hoppas man bara att våran so lärare är i skolan imorgon så man kan göra bort provet. Nu ska man snart hoppa isäng är skit trött.

Gillar del 2


Något jag gillar att hålla på med/ kolla på är naglar håt o smink o sånt. Men vilke tjej gillar inte det liksom? Själv så har jag och fixa mina naglar på en jätte bra salång i stan som är ny och ligger i stan. Det är skit dyrt att fixa naglarna o det tar lång tid men det är värt det för dom blir super finna sen. Mina kostade vid 800kr men jag fick rabbat så det kostade bara 500kr. Det kan vara stpr skilnad på priset beroende på vilken salong man går till. Här kommer en video på hur man gör naglar.

Det är ganska svår att få det bra så att det håller länge. Grejerna man behöver kostar alltid över 1000. Bild på mina nya naglar kommer väl senare. Hm... Finns inte så mycket mer att skriva om nu.

( google bild) Här kommer länken till salongen jag va på kram på er.
http://www.nailskincare.se/

DRYYYGGTTT!!

Tycker att skoldagarna bara blir dryyyggare för varje dag det är inte kul vill juh ha sommarlov nu! Tydligen ska vi ha teknik prov snart o jag som inte fatta någonting av tekniken. På hk:n gjorde vi kebbabrullar men jag åt inte pga min dumma medicin. Resten av dan va bara dryg. Efter skolan for jag till stan och fixade naglarna på en salong. Var super nöjd med dom. Ska tillbaka om fyra veckor o ska fixa till utväxten. Bild komemr väl sen

Gillar del 1

Något jag bara älskar är att åka mc. Det är bara en sån underbar känsla. Själv så får man inte köra än men åker med pappsen. Han har ska köpe en ny så hoppas på att den är snabbare och bättre. Själv så gillat jag både dom nyare o dom gammla.
Gillar den nyare (den till vänster) för att dom är snygga och är snabba. Det finns även såna man kan tävla med men de är inget för mig. Gillar stilen på den gammla sorten (den till höger) för att dom är super snygga och dom lever om mycket.

Nytt tema

Nu är det nytt tema. Ska snacka om saker jag gilla t.ex saker att göra osv osv.

FEL

Kul att morgonen börjadå såååå FEL!! Det börja med att man inte hittar nyckeln till cykeln skåppet o hemmet så gick runt o leta den. Sen vart jag tvungen att gå till skolan så då tog det typ en halvtimma orkade inte skynda mig. Sen då man kom till skolan kom man på att vi skulle ha idrott idag så då kunde man inte va med på den. Resten av dan fick man gå runt o bära på min dryga väska för ville inte lämna den har en massa saker där jag inte vill lämna. Japp orkar inte prata mer om min misslyckade dag. Har kommit hem nu i alla fal så är glad för de. Resten av dagen ska man väl plugga gå o leta efter några saker som är borta o inte så mycket mer. Ha det bäst.

Helgen

va påkulturnatta med killen träffade en massa man kände va riktigt kul. Sen kom man hem o myste med killen såg jackass 3d eller vad den nu heter. Idag vaknade man o skulle jsut sätta igång film o mysa med killen men isället vart det att fara till sjukhuste/akuten. Jag har typ fått urinvägsinfektion så nu måste jag ta medicin 3 gånger om dan jätte kul.... ne. Då man kom hem vart det mys istället. Nu sitter man och ska göra bort räst i so men fattar inget.

Me part 3


Jag blev kär i världens underbaraste person som förändrade mitt liv. Jag började få årdning på mitt liv bättre än förut. Började göra läxorna som jag aldrig bruka göra. Fick bättre kontakt men familjen än vad man hafft under hella livet typ. Man blir glad allt blev bara, bra o underbart. Och det är väl där jag e du. Livet är bättre man har en underbar kille det är bättre med familjen allt har blivit brättre. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade honom livet skulle ta slut så som det känns nu om jag skulle fårlora honom.

´chill

Som vanligt försöker jag stanna i skolan men det gick ganska brah ´va en chill dag. Gjorde bort ett omprov i kemi som man hata men hoppas det gick brah ändå. Sen jobbade vi med 7:orna till lunch o nu sitter alla o nörda data. Så fort vi slutar vill jag bah dra hem lyssna på bra musik ta de lungt o va med personen man älskar.

Me part 2


Under sommaren bråkade jag och en kompis (inget man vill ta upp) och det blev en stor grej av det o andra blandades in o en massa skit snack vart det bakom folks ryggar. Sen des vart det inte som de va förut mellan oss har försökt bli kompis med henne igen men om hon inte vill så okej. Under den perioden kände man sig lonley typ. Men efter sommarlovet tänkte man glöm de so i movde on. Fick en ny kompis som man har super kul med. Men skolkande fortsatte gjorde några jätte dumma saker (inget som alla ni behöver veta). Det va en period man va sad hella tiden typ o då gjorde jag duma saker. En av sakerna jag gjorde att jag fick utegångsförbud. Under den tiden man hade utegångsförbud började man sitta inne o chatta/cam med världens underbaraste person.

To The Clouds

Bara älskar låtev vet inte varför

Knas

Idag va men på sådär humör va inte riktigt bra. Jag kunde ha tagit sovmorgon i morse till typ kvart över nio. Eftersom att man inte va på tip topp så tog man de lungt o gjotde inte så mycket. I dag var det jätte knasigt väder idag ena seckunden regnar det o åskade sönder nästa secund e de t sol o klart super knas väder. Är super glad äntligen kom min special designad one peas jippi har vänt sjukt länge på den.
Haha dagens då våran lärare skrek över hella klassrumet att Timmy skulle slut hålla på med musen hihi

What Are Words


Då jag va liten

Då jag va lite va jag en lite glad pigg o busig tjej. Hade många kompisar som man alltid hade kul med. Allt va toppen till typ någon gång i mellanstadiet. Vet inte vad det var som hände men man typ gled isär med en massa kompisar men tappade kontakten och så vidare. Man vart en hellt ny person en sak vet jag o det är att den glada busiga jag va borta. Och i slutet av mellanstadiet började man skolka.
Mer kommer senare i veckan

Det är något fel med mig

Det måst nästan vara något fel på mig i veckan. Jag mår verkligen inte bra har varit tvungen att gå hem ända sen i måndags. Har försökt att stanna men det går inte. Gick till skolsjöterskan idag o snackade om lite saker där. Hon sa att vi skulle ringa till ett ställe och allt slutade med att jag sitter hemma o väntar på att sjukhuset ska ringa upp. Saimek hjälpte mig att fixa spotify till mobilen tack btw. Va inte med på idrotten idag men dom gjorde ändå inget. På sveskan satt man o lyssna på mysik och satt vid internet på biblan sen gick man upp och slutade lektionen. Det har inte hänt så mycket idag faktist.

Tema nytt

Har tänkt ha ett temma jag också tänker blogga om förutom det vanliga som händer.
Och jag ska bytta tema varje vecka och det här ska jag bara gör ända fram till sommarlovet.
Kolla in o se var det är för tema någon gång.
Vet att veckan är snart slut men tills des ska jag snacka lite om mig. Vet att folk tror dom vet hur jag är osv osv men så är det inte. Det är bara någr få som vet det.

Lollipop njami!!!


Förslag

Tju sitter hemma o chillar. Ne men så är det inte riktigt måst skit dåligt idag också så for hem. Sitter och smsa med killen som vill ha försla på va för företag han ska starta. Men har fråga juh rätt person... not men man kan ju alltid låta folk röst på tex facebook eller ngt. Aja i dag blir det att plugga hemma istället sen blir det sova sov dåligt i natt.Antingen hade man skit ont eller frös/svetades man ihjäl o sen drog killen så då vart det tomt o kallt inte kul. Kram på er så länge

Tråk vem orkar plugga

Tråk vem orkar plugga det här har jag suttir o gjort istället ett tag.

Hoppas

Kul låg o frös hella natten och det har bara fortsatt. Sen fick man skit ont i magen igen jätte kul... skulle inte tro det. Så gick hem efter jag gjort so provet o efter engelskan. So provet va lätt trodde de skulle va svårare eftersom jag inte varit så bra på att plugga men men detär jag aldrig. Aja nu sitter jag o lyssna på musik o kollar runt.

Naw

Hitta den på Susans blogg :D Säger bara så söt

Bloglovin och bloggtoppen mm

Följ min blogg med bloglovin Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=OneStar

Inge ljud

Tydligen vart det inget ljud vet inte varför men hoppas det blir bra ändå.

limited edition

Sitter hemma o har taggit plugg pause. Killen fyller år idag grattis på dej. Så har äti tårta o en mass gott idag. Ikväll ska man hem till killen där är man bjuden på midag. Han fick en ipad eller vad de nu heter en musik sak från appel med skyd till. Av restev av familjen fick han hörlurar med bra bass hehe stod limited edition på då så de blev något spec till en speciell person. I övrigt har det int hänt så mycket vädret suger mitt humör suger så allt är väl som vanligt antar jag

GRATTIS!!


Grattis

Grattis Elena ha en bra B day

Lördag

tju idag vaknade man tidigt städade lite sen duschade man efter det fortsatte man att städa. Idag har jag och killen bara tagit det lungt grillat sett på tv. Sen har det inte hänt så mycket kram på er.

Love letter


Fredag!!

vi hade ngn boll skit sak idag så man vart tvungan att va på musköten o kolla på. Filmade lite men dom videosarna kanske kommer sen. Sen låg man o halv sov o lyssna på musik på yt. Sen orkade jag inte vänta på att det skulle bli lunch så drog ut o gick runt lite. Efter lunchen gjorde jag matte provet som jag inte gjorde igår. Det gick ganska bra förutom att jag fick ett annat prov först som jag inte fatta någonting av. Efter provet stack jag till stan köpte skor till älsklingen. fikade med mammsen o pappsen sen drog man till den underbaraste.

Knas

Jätte kul vart tvungen att fara hem för att man måde dåligt o va sjukt trött. Loggade in på datan då såg man att killen va inne han va också hemma för att han råkade åka ner till övik. Men så går det då man somnar på bussen. I alla fall så kom han hit så vi har leggat o mysit o set film bara.

Trist

Vet inte hur men en kompis o jag har tip bråka men fatta inte varför hon vart sur från första början jag var inte sur på henne eller något. Men jag va sur en dag o dissa alla det var typ därför det börjar tycker att det va onödigt att något så litet blev så stort. Men jag hoppas det fixar sig. Vi skulle typ rata idag men det blev inte så vet inte varför men jag såg aldrig henne så mycket på rasterna o jag orkar inte springa o leta henne. Det va ju inte jag som har gjort något.

Bättre

Jag va på bättre humör idag men sen vart det typ sämre ju längre dagen gick. Det va typ första gången på länge som jag va med på idrotten. Vi spelade någont boll spel o sen va vi ute och sprang. På skolan har vi låna böker och städe ute. Men jag städade lite sen satt man o lyssna på musik oh solade sen tog man glass o stack hem. Hemma väntade killen på en det va sjukt härligt vart på bättre humör. Duchade sen for vi ut och år midag med familjen farmor o farfar min kusin o pappas bror o hans fru. Dom firade 20 års bröllopsdag så grattis till dom. Men idag firade jag och killen fyra månader så vi firade mycket ikväll. Nu sitter man henna o tittar på big brother med familjen.
Kram på alla

sur

Ja va kul idag vaknade man på de bästa humöret... inte. Va sur på allt o alla till Hk:n då började det bli bättre. Slapp va med på musiken vet inte varför men skit samma. Hadde no prov som gick sådär han bara lugga igår och idag litegran. Sen man kom hem har man varit ute i solen så nu har man fått en sol rand från linnet jätte kul.... inte. Då sommaren är slut kommer man se ut som en grillad maka. Men det är bara för att jag blir så lätt brun.

Skola igen

Nu har skolan börjat igen buhu inte kul. Va skit trött idag det vart sent igår kväll. Hehe är man smart eller råkade avslöja vad killen ska få på söndag så då va det förstört. I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Ska snart försöka plugga till no prv imorgon.

Helgen

I helgen va man med killen o familjen vi har inte gjort så mkt. Hyrde lite film va ute o grilla med mera.

Sista prao dagen

Japp idag va det sista prao dagen va på två undersökningar ett då dom gjorde ultraljud på hjärtat o en annan där dom kollade ngt annat. Skulle få ta prover på en senare men fick sluta 11 så han inte göra det. Skulle va med Munira men hon är i stan 3 så sitter på biblan o tråka. Sen smsa dani så skulle va med henne men sen blev det inte så. Killen kommer juh sen ikväll så vad ska man göra tills däess. Tror jag kommer dö av tråk som vanligt.

Prao dag 4

Jah idag hände de inte så mycket vi satt o tog de lungt till lunchen sen då man kom tillbaka va det samma sak sen drog jag hem vid ett som förut i veckan. Efter det har det inte hänt så mycket mer. Ska snart försöka plugga lite kankske sova lite är ganska trött vart sent som vanligt igår. Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva om ha det bäst. =D

Dans

En video sen helgen då man va på stan XD

Prao dag 3

Idag fick jag va på en annan avdelning som också hör till Kardiologen där jag är. Fick hänga med runt o hämta olika pasienter som har varit på undersökningar. Fick va med o se då dom fixa till ett hjärta på en person så att hjäertat börja slå i rätt tackt (Det gör man med el stötar.).  Sen fick jag sluta typ 20 över 12 så drog o hälsa på mamma för orkade inte dra hem o fanns inge bättre att göra. Och nu sitter man hemma o tar de lungt.
Japp så snygg är man i sjukhus/arbets kläder

Praou dag 2

Idag på praoen fick jag va med en annan för nu var det en ny tjej som jag skulle va med i köket. Men då jag kom dig tog vi fika sen gick vi o runt i köket o fixade lite inför lunchen. Sen fick jag följa med o se på då dom skulle kolla om en tant hade något fel på hjärtat. Sen kom jag tillbaka for o åt sen stökade vi undand efter lunchen. Sen skulle jag få hänga med o hemta en ny pasient på helekopttreplattan men dom va sen så fick sluta jätte tidigt idag också. Efter de drog jag o köpte killens födelsedags present. Sen har jag sovt o nu sitter jag här och nörda musik o data.
Ha det bäst =D

Dåligt

Jag har varig dålig på att blogga men ett tag nu men ska försöka hinna med det. Under helgen va det juh valborg. Va i stan med killen  träffa en massa man känner sen drog man o kolla på majbrasa o frös sönder. Sen for vi hem o chilla sönder. Det är väl typ det som hänt under helgen. Den här veckan har vi prao så slipper skolan Jippi.
Jag är på  sjukhuset o grejsa där. I måndags va jag men en i köket o gjorde mat sprang ut med mat o sånt. Fick sluta tidigt så for hem. Sen på kvällen drog man till bästa killen.

Big Bother


RSS 2.0