Mår man bra eller?

Hahah mår man brah eller? Nu i eftemidags har man flumma runt här hemma. Haha man får juh sån brah humor då. Har gjort Hk läxan bakade bullar hehe dom vart juh som dom vart. Somnade då jag skulle plugga hehe. Men skoldan gick fort tycker jag fast den va tråkig. Tur att jag har lov nästa vecka längtar sönder. Nu ska jag dra o snacka klart i tel o se på tv. Ska isäng tidigt vart super sent igår.

Natti natti

Är jävligt trött så ska avslut o dra isäng snart. Idag har jag villa mkt för va så himla trött. Städade rummet duschade o sen for jag till Holmsund. Va hos Cissi o där gjorde vi super god pizza. Så va där o snackade o hade kul. Sen jag kom hem har jag latta mig o snackat med killen som är typ sjuk 24/7

Hämma igen

Skönt at va hemma igen. Här kommer lite av de som hänt
I fredags va jag i skolan lika tråkigt som vanlig tur att det är kort dag på fredagar. Efter skolan satt jag på matbiten med Daniella o Munira o åt super kul o super gött. Skyndade mig hem packade o for till Nordmaling til Älsklingen. Hos älsklingen såg vi på film, va på Ug och lite annat.
I dag åt man pizza till frukost medans man lyssnade på en låt som älsklingen har gjort melodin till. Praoud för den låten är sjukt brah. For till afären och handlade sen lämnade man av älsklingen i Olofsfors. For till Munira i Tavelsjö o va där tills jag kom hem nu i kväll. NU sk ajag bar agöra klart här vid datan sen ska jag hoppa isäng är jätte trött. Pluss att jag stör mig så mkt på en viss person. HATTAR henne så mkt.
kramz

Svar

Tänkte svar apå den här frågan som någon hade skickat. Vore ju brah om du länkade eller skrev namn
Anonym om Tävling:
Vad för sorts dans går du i svara snella

26 Februari, 17:02

Jag går i Indisk dans typ men har gått i sreetfunk förut. Men kanske ska sluta i indiska dansen. För det va inte min grej vill dans steet dance eller hipp hopp eller ngt sånt.

På skolan

Sitter på skolan har elevens val men det är jätte trrkigt har inget att göra för jag har redan jobbat ikapp. Har varit på bilden o kollat vad odm gjort där. Men tur att vi slutar snart. Då jag kommer hem ska jag packa sen ska man till älsklingen o va där i helgen. Men nu ska jag läsa klart ur No boken jätte tråk. Kramz

Äntligen

Äntligen har bilderna som vi beställt kommit kolla så snygga dom blev.
Här kommer en bild på hur naglarna blev också.

Trött

Är så trött idag ville bara somna på den sista lektionen. Jätte kul man kan inte ta de lungt nu häller. Sitter o svara på kommentarer på bloggen saimek skrive på fb munira o Mosho ringer då jag snckar med Daniella o mamma vill snacka. Jätte kul när ska jag få sova?? + Att en jobbig tjej försöker sno min kille typ så nu håller man på o tjaffsa om det. Man tycker nästan synd om henne som blir så ägd för det blir ju hon som förlorar på det. Eller det är nog inte så synd om henne. Aja i övrigt va de en bra dag. förutom slöjden va tråk o bara sitta vid datan o kolla runt på yt. Men men gör mej inget mycket som jag vill hinna göra imorgon och på¨lördag men får se vad jag hinner göra. Nu ska jag ta paus från allt springa o ta hand om mig själv lite sen ska jag ring upp alla igen :P.

Frilufdag

Hade frilufsdag idag super kul. Jag for till Hollmsund o badade i aqua saken. Jätte kul ända tills jag gjorde illa mig i toaletten. Men det gick över fort så glad för det. Sen jag kom hem har jag lattat sönder. Såg Yes man på datan tills midagen va klar. Vi åt kinesisk mat super gott. Åt med såna här ätpinnar gick brah faktist. Ska dra o hitta på något hörs.

Tävling

Tycker ni borde kolla Alexandras tävling man kan vinna smycken från http://www.bijouteriestore.com/ jätte finna är dom.
http://vadfanskajagheta.se/2011/february/tavling-11-vinn-valfritt-smycke-fran-bstor.html?_tmp=f60f70e1ba5edf30ca4506816a3ca18bafa6a976

Praktiskt prov

Hade praktiskt prov i hk idag gick ganska bra gjorde bara några små fel men vart nöjd. Gjorde egna köttbullar med makaroner och grönsaker. Ii övrigt va dagen brah har inte hänt så mycket. Då jag kom hem har jag inte gjort så mycket sett klart en av filmerna jag börjat se. Somnade medans jag väntade på att killen skulle ringa upp. Och snart ska jag hoppa in i duschen. Säger bara super skönt med osvmorgon imorgon.

Love like woe


First love


TråK måndag

Tycker måndag är en av skolans tråkigaste dagar för då är man så trött efter helgen.
Aja men idag har det inte hänt så mycekt har varit i skolan hafft dom vanliga tråkiga lektionerna. Fick veta att jag fick IG på ett prov jätte tråk. Men men han inte plugga så mycket reste till Nordmaling då så kunde inte plugga.  Orka inte sitta o skriva så mycekt för det har inte hänt så mkt.
Just nu ska jag antingen se klart filmen jag började på igår
Eller så ska jag börja se en annan hittade en massa bra filmer jag vill se. Tack var älsklingen har jag blivit film nörd heheh XP

Omg happy happy happy!!!

Jag vart så glad då jag såg att Jeff Dunham kommer till umeå. Vill ha biljeter så himmla mkt men det är dyrt.
Hoppas att vi får tag på några ändå dör han e juh jätte super brah. ^^
Vart ochså så himmla glad då jag såg att 68st hade kollat min och älsklingens video super kul.
Kramiz

Tävling

Videos från tävlingen i helgen

Videos

Videos från senare på lördagen
Klaga inte på ljudet filmade med mobilen :S

Jaha då va helgen slut

Jaha då va helgen slut
Vet man ser ut som en ko på videon XD

Wää

Wäää vart nästan snö mullad idag XD Men ska komma på något bra sätt att hämnas hihihi. I övrigt såg jag o Mosho en till film i morse.
Hahahah super kul film de med men gillar nog filmen vi såg igår bättre.
Killen har farit hem så jag sitter här och tråkar... hahaha eller inte snackar med Hanrik. Skit länge sen jag snackade med han. Hahah man har juh bästa sammtals ämnet också ;P.
Ne men snart ska jag se på en till film tror det blir.
Kramzi så läng

Grymt kul

Grymt kul igår men super tråk att jag och Melissa inte van. Men men så är det då man typ tappar bort sig. Hände inte så mycket mer igår. Va med Linda och Munira for hem såg på film med killen. Mja de va typ allt som hänt.
Den filmen var det vi såg igår sjukt brah. Tur nu slipper man se den på bio. Jätte rolig va den i alla fall. :p

Frisk

Äntligen är man typ frisk. Snart ska jag ut till stan tränna inför tävlinegn. Efter det blir det fest sen hem med kompi o killen. Har nyss set film med killen det var en san hisstoria. Tycker så himla synd om tjejen i filmen. Så synd om henne och alla andra tjejer i Iran m.m. Men om inte jag vinner idag (Hoppas ju på att jag gör det) så hoppas jag på att Melissa vinner. Om ni vill se kom till stan på renmarkstorget kl 4 eller 5 ikväll. Det blir ju fest sen. Älskar er <3

Natti

Nu ska jag o killen sova så natti på er

Hissa och Dissa

Dissar att vara sjuk det är så sjukt jobbigt :( .  Det är juh nästan änu värre om det händer en massa skoj just då man är sjuk också.
Hissar att man har så mycket roligare efter att man varit sjuk det händer en massa skoj då också säckert. 

Guld och vitt

Har inte gjort någonting alls idag. Det ända jag gjort är att villa för att jag vill va frisk imorgon. Har hunnit måla naglarna. Blev gulld och vitt har inte hunnit ladda upp bild för min data e trasig typ.
Nu ska jag gå o bytta om sen ska man fara till busstationen kille kommer hit i helgen.
Kramzi <3

Bah för att jag har tråk

Hahah bah för att jag har tråk så kommer någron random video.

Who's That Chick

Äskar Rihannas videos dom är alltid så brah men den där videon till någon låt som dom har satt åldersgräns på va bah för mycket. Typ porr video eller något.
Kolla den här videon lov it den är juh så färg glado o allt :P

Fortfarande sjuk

Japp jag är fortfarande sjuk jag som ville till skolan idag. Hahaha undrar hur alla ser ut idag det är juh stilbytardag. Men men jag är hemma men mår 100 gånger bättre idag. Hoppas på att Mosho hittar någon stans att sova så han kan komma hit ^^. Har inte hunit göra så mycket än ska väl se film om jag hittar någon att se. Eller villa lite om jag kan. Om jag är lika bra imorgon kanske jag kan vara med på tävlingen. Jippi för det för vill verkligen vinna.
Kramz på er


Helgen förstörd

Jätte kul nu är helgen förstörd. Det händer ju en massa i helgen som jag inte kan göra för har feber :(. Nu kommer man sitta hemma och tråka sönder som idag. Har inte ggjort något idag har sutit och tråka sönder vill a frisk juh missar en massa skoj juh. :( Sitter och ser på Sweet home alabama medans jag saknar min älskling love u <3

Runaway

Hittade den här videon på yt (Youtube) tycker ni borde kolla den den e brah. Men den är lite drygg för den 34min lång.

Död

Igår och idag har jag kännt mig hellt död. Men idag kan jag inte prata häller för att jag har skit ont i halsen. Men men hoppas bara att det inte blir värre. Men det är inte så konstigt om jag blir sjuk jätte många är sjuka nuh juh. Just nu ligger jag under täcket o fryser sönder. Ska väl gå och äta något sen om jag orkar är jötte trött.
Kramz

Falling


Vad har hänt med klassen?

Japp undrar juh de? Vad har hänt idag med klassen? Alla va juh jätte flummiga på svenskan idag hahah. Hahaha men bra alla började typ bråka om att jag o Munira va sena o att vi inte plockade undan men vi va inte äns med i bråket själva XD. Hahah eller på språk valet då hahahah.

- Vars ska jag slpruta
-Spruta i muniras mun
- Jag missa det kom i kontakten
Hahaha jag lova som i det andra klassrummet misstolkade allt o de gjorde säckert ni också.
Nä men de har inte hänt så mycket idag har typ dregga sönder sen jag kom hem. Och nu känner jag mig sjuk har nästan febber. Lovar att Mosho har smitta mig :(
Jag som ville va med i tävlingen på lördag så hoppa på att jag inte blir de.

Missing you


Hissa och Dissa

Jag dissar att man inte dom aldra nyaste låtarna inte finns på . Det är jätte tråkigt juh :(
Jag hissar att dom nyaste låtarna finns på så jippi för youtube. =D

I Hate That You Love Me


tråk skola med stort T

Skolan är bara tråk för vädret förstör allt. Vi skulle juh ha frilufsdag imorgon men nu blir det ingen med de. Det är super tråk nu är hella veckan förstörd. I övrigt kom jag försent som vanligt men det va knäppt för på min mobil klocka va jag i tid. Men men gjort är gjort hade teknik på morgonen. Fattade inte mycket av tekniken men vart nöjd att jag fick 6p på teknik8. På musiken fick vi veta svaret på musik provet vart supper glad fick Mvg. Hahaha på Hk:n skulle vi göra bullar dom vart juh jätte goda om man gillar brända bullar. Vänta Muniras buss med henne sen skyndade jag mig hem dog till stan. Trännade på dansen o bytte partener till Melissa. For o trännade efter dansen och nu tjatar min sjuka älskling på mig att gå isäng.
Krya på dig <3
Hahah min skis på min serie som jag gör på bilden

Men söööt

Hahah Mosho skickade supper sööt aså

I fall in love with you


Glad alla <3 dag

Älskling kom hit vi drog till donken o åt. Drog hem men på vägen hem vart han sur på mig pga en sak som ingen behöver veta. Vet att du bryr dig ska inte göra om de. Men då vi kom hem satt vi med familjen snackade lite o såg lite tv. Försökt förstå matte läxan men fattar 0 inte äns Mosho fattade o han e smart :P. Myste lite sen drog vi till familjen igen. Juste får inte glömma att berätta att jag fick en supper bra alla <3 dag present av älsklinge en silver ros. Love u<3

skolan

Som vanligt va jag sen imorse men han till engelskan i alla fall så missade bara en lektion. Hahah på idrotten hade hade vi yoga med Monika typ. Körde lite basket med Erik o Saimek o lite annat. Sen på språk satt alla o gjorde inget för vi hade inget o göra så de va ganska tråk. På sista lektionen gjorde man inte häller så mycket. Fick veta svaraet på matte provet jippi klarade det så e nöjd. I övrigt har det inte hänt så mycket va på stan med Saimek efter skolan. Träffade Jossan o hennes kompis. Träffade Tess o dom men dom är typ alltid på stan. Sen drog jag o träffade Nazer chillade lite sat vid datan (A). Men det var tråk att jag inte kund va så social för hade lite problem idag ( skitt snack) som vi lösste som tur vah. Sen drog jag till bussen o väntade på älsklinge.
Glad alla <3 dag

På väg till Nordmaling

Va en bra dag tills älsklingen vart tvungen att fara hem. Har varit mycket mys för det var bara tråkigt o kallt istan. Är ganska trött så ska snart hoppa isäng älsklingen ringde o väkte mig kl10 typ. Hade svårt att sova dan föra så fick inte sova mycket men men skit samma. orkar inte skriva så mycket just nu men bloggar väl mer imorgon. Det är ju alla dag imorgon så hoppas att älsklingen kan ta sig hit.
Klagga inte jag såg inte brah ut XD

Lördag<3

Ligger i sängen snackar med älsklingen som är några hus bort medans jag försöker sova. Har hafft en brah dag förutom att jag vaknade kl 8 av alice som väkte mig. Mötte upp älsklingen på busstationen och drog ut till ica. Hyrde film köpte litte godis supper mysigt va de. Drog till dansen kom sent men men de gör inget. Fattade inget på dansen så de kommer gå dåligt på tävlingen nästa vecka. Åt midag på dånken med älsklingen han klaggade på hur lite jag åt. Bah för att han äter ett hellt berg med mat. Sen drog vi hem till mig såg film med familjen myste hade lite skönt (U know what i mean). Tillslut blev man isäng tvingad o älsklingen drog men tjatar fortfarande på mig att jag ska sova. Men han borde bara hålla tyst man undrar juh vem de e som borde sova. Sen får vi se vad som händer imorgon.


Today

Har försökt fixa lite med bloggen men ni ser juh hur det blev. Orkar inte ändra eller hålla på ngt mer med den så det få va som det vart.

Idag hade jag matte prov så hoppas på ett G i alla fall. Hella veckan har varit full av prov. Dan gick ganska fort så har inte hunnit hända så mycket. Skriver väl mer då det har hänt något.

Sitter och fördiver tiden väntar på min bby som kommer imorn. Men ska snart hoppa isäng för jag är ganska trött.



Du är Umes snyggaste love u bby <3


Start all over again

Start all over agen är min nya blogg. Jag´var inte så nöjde med min förra blogg så jag har skappat en ny. Och bloggen fick namnet "start all over again" för att det är just det jag har tänkt göra. 2011 Har inte preccis börjat som man tänkt sig. Om man nu inte hadde tänkt börja med att göra något dummt och få utegångstförbud.

But im still yung so love the life wen u can.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0